Tarieven

tarieven kindercoach eefke

Bij Kindercoach Eefke is de intake met de ouder gratis. Hieronder tref je een overzicht van alle huidige tarieven van Kindercoach Eefke:

WerkzaamhedenTarief
Intake met oudergratis
Kennismakingsgesprek met kind* 45,= per afspraak
Coach sessie kind*75,= per afspraak
Coach sessie kind extra lang*115,= per afspraak
Observatie thuis of op school met verslag250,= per 2 uur met verslag**
Training executieve functies 5x individueel350,= euro
Evaluatiegesprek met ouders75,= per uur
Verslag 75,= per uur
Telefonisch consult of videoconsult ouder of school***45,= per 30 min.
Ouder(s) gesprek*75,= per uur
School gesprek**75,= per uur

*reguliere coach sessie duurt 50 min. met 10 min. terugkoppeling naar ouders. Het is maatwerk voor jouw kind. Dat betekent dat de coach elke sessie voor je kind en op je kind afgestemd voorbereid. Tarief is inclusief voorbereidingstijd, exclusief verslaglegging en reiskosten. Een extra lange coach sessie duurt 1 uur en 20 min. met 10 min. terugkoppeling naar ouders.

**Plus reiskosten zijn 0,19 cent per kilometer.

***telefonisch of videoconsult met ouder is alleen mogelijk indien kind coaching volgt. Er worden geen telefonische adviezen gegeven zonder dat de coaches of begeleiders op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen van het kind en deze zelf hebben kunnen waarnemen.

Annulering

De coach sessie of andere diensten kunnen kosteloos meer dan 24 uur van te voren worden geannuleerd of verzet. Indien de afspraak binnen 24 uur plaats vindt, worden de diensten in rekening gebracht conform het geldende tarief.

Betaling

Je ontvangt per sessie na afloop een factuur via het administratie systeem Snelstart met een betalingstermijn van 14 dagen.

Adiona