Over Kindercoach Eefke

Na in het onderwijs als docent gewerkt te hebben heb ik me verder gespecialiseerd in gedrag, ontwikkeling en psychologie van kinderen. Naast de opleiding kindercoach heb ik een Master opleiding Toegepaste Psychologie, specialisatie kind en jeugd afgerond. Uit eigen ervaring met mijn gezin weet ik dat hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid mooie kwaliteiten zijn maar daar ook uitdagingen in te vinden zijn. Dit zorgde voor mij er voor dat ik daar anderen ook mee wilde helpen en dat ik me daarin verder ben gaan specialiseren door o.a. training bij Elaine Aron, grondlegger hoogsensitiviteit, te volgen.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur met mijn man en 3 kinderen. Mijn hobby’s zijn paardrijden, tennissen, tuinieren, wandelen, schilderen en koken. Ook zie je mij terug langs de lijn bij de kinderen bij het sporten en ben ik graag met ze bezig in de tuin of met onze dieren.

Opleidingen en achtergrond van Kindercoach Eefke

2021  Master opleiding Toegepaste Psychologie voor Professionals (MSc) , specialisatie kind en jeugd

2018 Opleiding Kindercoach (hbo-niveau) en start Kindercoach Eefke praktijk

2011-2017 Hogeschool docent bij Hogeschool Utrecht

CURSUSSEN EN TRAININGEN: KRAGT TRAINER, ELAINE ARON TRAINING HOOGSENSITIVITEIT, cursus cognitieve gedragstherapie bij Perfectionisme, Ik Leer anders coach training

2002 Master Internationale Bedrijfskunde

1991-1997 Stedelijk Gymnasium Breda

Adiona