Over Eefke

In 2019 heb ik mijn eigen praktijk opgezet voor het coachen van kinderen. De Master opleiding toegepaste psychologie specialisatie kind en jeugd heb ik afgerond en heb me verder gespecialiseerd in gedrags- en ontwikkelingsroblematiek bij kinderen van 4 t/m 15 jaar.

Mijn aanpak ligt in het systeem want als ouder weet ik hoe belangrijk het is dat je zelf en school er bij betrokken wordt. Ik sta voor het naar boven halen van de kwaliteiten in alle kinderen en coach altijd positief. Zelf vind ik het belangrijk om positief in het leven te staan, te genieten en mijn eigen kinderen, Mats, Sverre en Lune tot het beste van mijn vermogen op te voeden.

Naast mijn eigen praktijk geef ik het onderwijs parttime les aan toekomstige vaktherapeuten, die gaan werken in de GGZ en op scholen met kinderen en jeugd.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur met mijn man en 3 kinderen. Mijn hobby’s zijn paardrijden, tennissen, tuinieren, wandelen, schilderen en koken. Ook zie je mij terug langs de lijn bij de kinderen bij het sporten en ben ik graag met ze bezig in de tuin of met onze dieren.

Wil je meer weten voor jouw kind? Laten we in gesprek gaan om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Mijn cliënten kunnen er van op aan dat ze professioneel met warmte en een unieke aanpak worden geholpen. Ik vind het belangrijk om kinderen weer te laten stralen!

Warme groet,

drs. Eefke Brouwer MSc

Adiona