Begeleiding bij niet lekker in je vel, piekeren, vol hoofd, emoties, faalangst, perfectionisme, beeldscherm problematiek, pesten, weerbaarheid, vurig met sterke wil, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

Over Eefke

Even voorstellen…

Ik ben Eefke, 40 jaar en opgegroeid in de omgeving van Breda. Na mijn Master aan de Universiteit van Maastricht heb ik gewerkt in het bedrijfsleven. Vandaaruit de overstap gemaakt naar het onderwijs als Hbo docente. Hier kon ik meer met mensen en kennis bezig zijn. En deed ik veel ervaring op met het coachen van studenten en het geven van trainingen en colleges.

Toen ik zelf kinderen kreeg, nu inmiddels alweer 4, 9 en 11 jaar, kreeg ik steeds meer interesse in het coachen van jongere kinderen. Ik heb de opleiding tot kindercoach afgerond. En ik ben mijn passie gaan volgen met een eigen kindercoachpraktijk. Nu volg ik in de avonduren naast mijn praktijk een Masteropleiding Toegepaste Psychologie. 

Ik ben graag buiten in de natuur, bij onze diertjes, wandelen of paardrijden. En als het weer het niet toelaat, dan trek ik me terug in onze boerderij voor creatieve bezigheden zoals schilderen en koken met onze 3 kinderen. En verder lees ik in mijn vrije tijd en af en toe even netflixen op zijn tijd is ook lekker.

Ik ben dol op het coachen van kinderen en ze weer lekker in hun vel laten voelen. En ik werk veel met kinderen die een sterke wil hebben, het moeilijk vinden hun gevoelens te uiten, hoogsensitief en/of hoogbegaafd zijn. Coaching is een kans voor alle kinderen om zichzelf te ontdekken, hun kwaliteiten en talenten, die te gebruiken om samen de oplossing te vinden voor hun hulpvraag. Mooie baan!

RELEVANTE OPLEIDINGEN:
#Opleiding tot gecertificeerd kindercoach
#Hoogsensitiviteit: cursus dr. Elaine Aron “Psychotherapy and The Highly Sensitive Person (HSP)”
#Perfectionisme: cursus cognitieve gedragstherapie bij de behandeling van Perfectionisme
#Assertiviteit, zelfbeeld, weerbaarheid en faalangst: training tot gecertificeerd KRAGT-trainer
#Scheiding en kinderen: training “Programma De kinderen Scheiden Mee- Zandkastelenmethodiek ” gecertificeerd coach

 

Lijkt het je fijn eens kennis te maken en te overleggen of ik iets voor jullie kan betekenen?

Neem contact met me op!

#hoogsensitief #hoogbegaafd #piekeren #volhoofd #faalangst #perfectionisme #HSP&sterkewil #opvoeden #opvoedtips #kindercoach #psychologie