Ervaringen

 

Laat je kind weer stralen!

Ouders die al bij Kindercoach Eefke zijn geweest met hun kind vertellen het volgende:

Moeder van een dochter (7):

Eefke is een hele prettige coach waar je je snel bij op je gemak voelt. De ruimte waar ze met de kinderen werkt is gezellig en prettig. Het creatieve aspect van de coaching trok ons erg aan en de manier van aanpak: spelenderwijs en ze kijkt goed naar het kind zelf en wat het nodig heeft. Een quote van mijn dochter zelf “ het heeft goed geholpen”. Binnen een aantal sessies zagen wij verbetering en het heeft inderdaad goed geholpen.

Moeder van een dochter (10)

Ik zou zeggen probeer gewoon met jouw kind/kinderen. Als het niet werkt kan je altijd stoppen, maar je zou ook verbaasd kunnen zijn van de resultaten. Ook is het alleen maar voor een extra persoon voor je kind om over haar/zijn probleem te praten. Misschien zijn dingen die je kind niet met de ouders kan bespreken. Dat was in ieder geval onze insteek toen we een eerste afspraak hebben gemaakt.

Voor ons had Eefke de perfecte aanpak en advies. De gesprekken met haar hebben niet alleen bijgedragen aan  groei en rust van onze dochter maar ook aan onze groei en rust. Wat eruit is gekomen?  In een notendop: mijn dochter heeft geleerd dat ze zelf problemen kan oplossen met een goede mindset. En dat geeft haar vertrouwen en rust. En ons ook.

De informatie op de site is zeer duidelijk wat ons betreft en als je denkt dat dat is wat je nodig hebt dan zou ik Eefke zeker aanraden. Ons heeft ze zeker geholpen.

Moeder van zoon (11):

Eefke, bedankt voor je hulp! Een bijzondere zoektocht heeft ons vele antwoorden gebracht. De handvaten die je ons hebt gegeven, daar kunnen wij ons goed aan vasthouden. Door jou kunnen we weer met onze groene gedachten verder.

Moeder dochter van (9):

Eefke, bedankt voor de leuke workshop gisteren. Hier kan mijn dochter stappen mee zetten.